Altijd NUON… jaja…

by admin

Het is inmiddels bijna 3 maanden geleden dat de meteropnemer langs geweest is.
De jaarafrekening is alláng verrekend (bijna 300 euro terug ontvangen, lang leve zonnestroom!), maar op het uitbetalen van de teruggeleverde energie (248 kWh) is het nog steeds wachten. (Nuon kan (of ‘wil’..) nog steeds niet salderen via de jaarafrekening; voor de terugleveraars moet een aparte creditnota worden opgesteld.)

Begin mei heb ik al eens contact gehad met Nuon afdeling Saldering: “ja meneer, het opstellen van de creditnota kan een maand langer duren, maar in juni zal het afgehandeld worden!” Nou, tot vandaag niks dus.

Maar weer eens gebeld vandaag, maar ik krijg nu zelfs helemaal geen contact meer: “Wegens omstandigheden kunnen wij u niet te woord staan. Probeert u het later nog eens”.

Pff, wat een bedrijf.. Ze verkopen zelfs weer zonnepanelen tegenwoordig (graantje meepikken uit de SDE-ruif,) maar als je een vraag hebt over terugleveren zijn ze niet thuis. Maar goed, ik probeer het morgen wel opnieuw, ik wil mijn teruggeleverde groene kilowattjes toch ooit uitbetaald krijgen..

Ik ben eigenlijk wel klaar met Nuon. Ik ga op zoek naar een leverancier die zich welwillender opstelt tegenover decentrale opwekkers.
…maar hier niet meer!

Leave a Reply