Bye bye Nuon, welkom Greenchoice

by admin

De kogel is door de kerk, vandaag heb ik ons aangemeld bij Greenchoice voor de levering van groene stroom en gas.

Het is Greenchoice geworden omdat zij louter groene stroom leveren en, dat vind ik ook erg belangrijk, ze hebben een goed bereikbare klantenservice. (we hebben in het verleden korte tijd bij EnergieDirect gezeten. Naast mysterieuze meterstanden die ze hanteerden was ook hun bereikbaarheid een drama; tientallen minuten in de wacht tegen woekertarieven)

Ik heb ze (Greenchoice dus) even gebeld voordat ik me via internet heb aangemeld: ze beweren op hun website dat ze salderen op de jaarafrekening (geleverde elektriciteit verminderen met de teruggeleverde elektriciteit), maar de Greenchoice-dame moest beamen dat ook zij (net als Nuon) een creditnota opstellen voor de teruggeleverde kilowatturen.

Ik ga ervan uit dat Greenchoice sneller is met het uitbetalen van een creditnota dan bij Nuon. (Ik wacht al bijna 4 maanden op de uitbetaling van 248 kWh die tot 2 april teruggeleverd is) Inmiddels staat er al ruim 300 kWh méér op het teruglevertelwerk, ik mag denk ik in mijn handjes knijpen als de uitbetaling daarvan voor de kerst plaatsvindt…

Leave a Reply