Het wordt morgen spannend in Apeldoorn!

by berend

Morgen wordt een spannende dag in Apeldoorn! Natuurlijk door het bezoek van Hare Majesteit en haar familie. De organisatie is al weken in touw met looproutes, draaiboeken en shuttlebussen.

Naar verwachting zullen zo’n 100.000 Apeldoorners zich langs de route opstellen die de koningin en haar gevolg zullen bewandelen (we gaan zelf ook kijken), en nog eens eenzelfde aantal van buiten Apeldoorn zullen een glimp van de vorstin proberen op te vangen.

 
Ook in huize Herberg PV gaat het morgen spannend worden. April is tot nu toe erg zonnig verlopen, en het zou zomaar kunnen dat april de eerste elektriciteitsneutrale maand van 2009 wordt. (waarbij ons verbruik voor 100% gedekt wordt door de opbrengst van onze 7 zonnepanelen)

We hebben tot vanavond 135 kilowattuur verbruikt, waarvan er 43 zijn geleverd door de zonnepanelen en 92 door de energieleverancier. Daarnaast zijn er ook inmiddels 91 kilowatturen teruggeleverd aan het laagspanningsnet. Netto zitten we dus op een maandverbruik van +1 kWh.

De weersverwachting voor morgen in Apeldoorn lijkt te gaan helpen: weeronline.nl verwacht een “Overwegend zonnige” dag. Wellicht komen we op nul uit!

Een Reactie op “Het wordt morgen spannend in Apeldoorn!”

  1. Veel plezier met Trix & familie morgen!
    april gaat inderdaad een ‘lekker’ maandje worden als ik de statistieken van vorige week bekijk… nu de laatste loodjes nog! 😉

    PS Heb je je ook al aangemeld voor de Solar Days 2009?

Leave a Reply