iDEAL bij Triodos

by berend

Triodos bank, een van de weinige echt duurzame banken in Nederland, heeft de service uitgebreid met iDEAL! Met de Triodos Internet Betaalrekening kunnen sinds vandaag online aankopen via iDEAL betaald worden.

iDEAL was de laatste reden om de Rabo betaalrekening nog eventjes aan te houden. Maar nu kan er definitief afscheid worden genomen. 

Voor meer informatie, zie de website van Triodos bank.

3 Reacties op “iDEAL bij Triodos”

  1. Het werkt inderdaad ! Heb op 28 maart jl al de eerste betaling verricht!
    Maar goed, laten we hopen dat er meer mensen een juiste keuze maken en doorstromen naar een duurzame bank zoals Triodos! 🙂
    Ik wil niet meer anders!

  2. Ah, zaten we ook al tijden op te wachten. Dahaaaaag ING/Postbank restrekeningetje.

    Verder al zo’n vijfentwintig jaar klant bij Triodos (en ASN, dat heet “risico’s spreiden”), dus dit was gewoon het “afmakertje”…

  3. Ja echt Ideaal dat Ideal. Ik was wel verrast want ik kon al betalen voordat er enige communicatie was gedaan. Doordat de ASN eerder was met Ideal is mijn potbank rekening overgestapt op ASN betaalrekening. Gezien de beperkte ondersteuning van de overstapservice (alleen incasso’s gaan automatisch om, iedereen die je geld wil geven moet jezelf berichten) ben ik gedwongen het oude nummer met minimaal saldo aan te houden. Ik weet echt niet uit mijn hoofd wie ik gedurende 30 jaar mijn nummer heb gegeven. Antwoord van de ASN: slechte administratie!

Leave a Reply