Greenzine: nieuw digitaal magazine

by berend

Nederland is een nieuw magazine met aandacht voor milieu en duurzaamheid rijker: Greenzine. Het is een iniatitief van Stibat (Stichting Batterijen). Stibat informeert consumenten over het verantwoord omgaan met lege batterijen en andere recyclebare gebruiksproducten.

Greenzine verschijnt 4x per jaar en alleen digitaal, het webadres is www.greenzine.info. (Gratis) abonnee worden kan, maar hoeft niet.

Het eerste nummer heeft als thema Vakantie. Of je nu thuis blijft of de koffers pakt, bewust genieten kan overal. Daarom heeft het blad een groot aantal tips voor het Maatschappelijk Verantwoord Vakantievieren. Verder o.a. een interview met onze nationale groengoeroe Wubbo Ockels, een batterijgame en een groentest.

Ik heb het doorgebladerd: leuke, afwisselende artikelen die ook nog eens op mooie, dynamische manier gepresenteerd worden. Ik wordt lid!

Een Reactie op “Greenzine: nieuw digitaal magazine”

  1. wil graag de digitale magazine ontvangen.

Leave a Reply